Skal jeg købe en ny eller brugt gaffeltruck?

Der er ikke noget entydigt svar på, om det er bedst for dig at købe en ny eller brugt gaffeltruck. Det handler simpelthen om din økonomi. På kort sigt er det som udgangspunkt billigere at købe en brugt gaffeltruck frem for en ny gaffeltruck. Men på lang sigt kan det godt betale sig med en ny gaffeltruck.

Fordele og ulemper ved nye gaffeltrucks

Fordelen ved en ny gaffeltruck er, at der er garanti på den. Hos os er det også muligt at tilkøbe service på nye gaffeltrucks. Nye biler kræver ikke nye dæk, koblinger eller batterier, og der kan derfor gå mange arbejdstimer, før du skal bruge penge på det. Det er dog en ulempe for dig, hvis du ikke regner med at bruge din gaffeltruck over lang tid, da omkostningerne med at skaffe en gaffeltruck ikke vil kunne betale sig over kort tid.

Fordele og ulemper ved brugte gaffeltrucks

Fordelen ved at købe en brugt gaffeltruck kan være, at du kan få en bedre model til den samme pris som en ny. Hvis du vælger at sælge gaffeltrucken inden for få år, vil den brugte gaffeltruck have tabt mindre i værdi end en ny gaffeltruck. Ulempen ved brugte gaffeltrucks er, at der ikke er nogen garanti. Du skal derfor selv betale for reparationer og reservedele, hvis din gaffeltruck går i stykker.

Konklusionen er, at valget om en ny eller brugt gaffeltruck handler om din økonomi, og hvor lang tid du skal bruge din gaffeltruck. Hos MerchantSumborg har både nye gaffeltrucks og brugte gaffeltrucks til salg.

Comments are closed.