Billige partivarer, varepartier og restpartier

Vores partivarer og varepartier er til salg i store mængder til billige priser, derfor kan du altid købe vores partivarer billigt. Vores partivarer og varepartier er altid nye og ubrugte, og de har derfor aldrig været pakket ud. Derfor kan vi også garantere, at vores partivarer og varepartier i en god stand og bliver opbevaret anstændigt på vores lager. På vores hjemmeside vises kun vores store partier af partivarer og varepartier, derfor henvises du til vores profil på DBA, hvis du er interesseret i at købe mindre partier af partivarer og restpartier.

Restpartier er en god forretning for webshops

Når du køber restpartier eller varepartier fra os, får du dem til en rigtig god pris, og du kan derfor sælge dem videre med en god avance. Vi køber nemlig varepartierne fra restlagre, konkursboer osv, og derfor kan vi sælge varepartierne videre til dig til en ekstrem lav pris. Derudover er der gode forretningsmuligheder i at udvide dit eget sortiment enten i perioder op til Black Friday eller julesalget eller blot generelt.

Hvad koster leveringen af varepartier?

Vi får mange forespørgsler på, hvad leveringen for varepartier koster. Køber betaler altid leveringen hos os. Prisen for leveringen af restpartier afhænger naturligvis af størrelsen og vægten på varepartier. Hvis du fx. køber et lille restparti på 5-10 kg og som er 20-40 cm, er leveringsprisen 44 kr. eksklusive moms.

Skal du af med varepartier i stedet for at købe? Så tilbyder vi også at købe dine partivarer.

  • Filter
  • All
  • Byggemarkedsartikler
  • Diverse
  • Forbrugsvarer
  • Granitsten
  • Isenkram

Mange forskellig produktkategorier af billige varepartier og restpartier

Vi har været købmænd i mange år, og derigennem har vi bygget et stort netværk, som sikrer, at vi har mange gode kontakter til både store og små virksomheder i Danmark og udlandet. Derfor kan vi altid sikre et bredt udvalg af varepartier og restpartier.

Altid lave priser på alle partivarer og restpartier

Vi køber vores partivarer og restpartier ind i store mængder til lave priser, hvilket betyder, at vi kan sælge dem i mindre mængder og derfor billigere til dig. Partivarerne sælges derfor også kun i store mængder, så du også kan få en god pris.

Kun nye partivarer og varepartier

Vores partivarer er altid nye produkter og har aldrig været brugt. Partivarerne står derfor i deres originale indpakning og uåbnet. Derfor kan vi også garantere, at partivarerne er i god stand.

Kontakt os, hvis du er interesseret i nogle partivarer

Comments are closed.