Sælg til os

Vi opkøber alt indenfor restpartier, partivarer, biler, lastbiler med mere

Køb og salg af restpartier

Vi køber og sælger restpartier i store mængder. Restpartier kan opstå af mange grunde, og vi er derfor altid klar på at afvikle jeres restpartier, hvis i står i situationen, hvor i vil af med restpartierne hurtigt. Vi betaler altid netto kontant og kan tilbyde hurtige og fleksible løsninger, som passer bedst til jer. Vi har mange års erfaring ved køb og salg af restpartier i mange forskellige forbindelser. Vi ved derfor, hvad vi laver, og vi er altid klar på at hjælpe jer, hvis I vil sælge jeres restpartier.

Restpartier ved organisationsændringer eller konkurser

Vi har mange års erfaring ved afvikling af store mængder af restpartier, som kan ske ved organisationsændringer eller konkurser. Derfor er vi heller ikke sky for at tage imod store opgaver og produktmængder. Vi har tidligere købt op til hundrede lastbil træk af restpartier og partivarer af gangen, da en virksomhed lukkede en afdeling ned. Hvis det ønskes, kan vi også aftale, at partivarerne kun må sælges til eksport i udlandet.

Salg af brugte biler og lastbiler

Vi søger alle typer af biler og lastbiler. Typisk køber vi nichepræget biler som brandbiler i store og små udgaver. Vi køber altid brugte biler og lastbiler i alle typer af tilstande. Så hold jer ikke tilbage, hvis I har en meget brugt brandbil eller lastbil stående, som I ikke bruger mere. Vi betaler altid netto kontakt og er hurtige og fleksible til at hente bilerne.

Comments are closed.