Om os

Familiedrevet handelsvirksomhed

Om os

MerchantSumborg A/S er en international familiedrevet handelsvirksomhed, som specialiserer sig i eksport og opkøb direkte eller igennem datterselskab. Vi opkøber varepartier, restpartier, løsøre, konkursboer, forsikringsskader, transportskader og aktiver i forbindelse med organisationsændringer. Vores restpartier og andre produkter bliver solgt online eller på lageret. Vi har stor erfaring indenfor opgaveløsning i hele Danmark, hvor vi er kendt for at finde hurtige og fleksible løsninger.

Vores virksomhed er kendetegnet ved at arbejde inden for mange forskellige varegrupper og produkter. Blandt andet eksporterer vi mange danske kæders egne mærker til udlandet.Vi kendetegner blandt andet også os selv som nogen, der lægger stor vægt på pålidelighed og godt gammeldags købmandskab.

Vores vision

Vores vision er at udbrede kendskabet til MerchantSumborg A/S som en seriøs samarbejdspartner, der kan tilbyde hurtige og fleksible løsninger ved afviklinger af restpartier, forsikringsskader og overskudmateriale mm.

Værdier

Vores værdier bygger på gammeldags købmandskab, hvor et ord er et ord, og et håndtryk er en fast aftale.

Troværdighed

Vi ved, at det er vigtigt at have tillid til os, før man handler med os. Derfor er det vigtigt for os, at vi stoler på hinandens ord, og at vi holder aftaler, når de er aftalt.

Kompetence

Vores arbejdsmoral og erfaring gør, at vi har en professionel tilgang til vores opgaver. Vores kulturelle forståelse og forbindelser i udlandet formår at give os den kompetence, som er nødvendig, når der skal laves et samarbejde mellem os og jer.

Ambitiøs

Vi er ambitiøse, og vores mål er at udvikle og opbygge virksomheden sammen med jer og jeres virksomhed, da vi gerne vil vokse igennem vores samarbejdspartnere, så vi kan skabe et tillidsfuldt forhold over lang tid.

International Handel

MerchantSumborg A/S eksporterer og opkøber til mere end ti lande i hele verden, hvor en stor del af handlen foregår i ex-Jugoslavien, Vest Afrika, Skandinavien, Baltikum og Tyskland. Vi har derudover salgskontoret MerchantSumborg Project Sale ApS i Sarajevo i Bosnien. Vi har et derfor stort kendskab til ex-Jugoslavien, og hvordan vi skal forholde os til markedet.

Comments are closed.