Diesel gaffeltruck

Max-8 diesel gaffeltruck, som fås med og uden kabine. Gaffeltrucken har et effektivt transmissions system, stort drejningsmoment og kraftig trækkraft. Diesel gaffeltrucken kan ikke kun klare de mest ujævne overflader, men den holder samtidig komforten på højeste niveau for brugeren.

Max-8 er en multifunktionel diesel gaffeltruck med fuld friløft, som kan løfte op til 3,5 tons.

Pris uden kabine: Ring for pris!

Pris med kabine: Ring for pris!

Gaffeltruck MAX-8 CPCD35T8

Tysk inspireret. Japansk indre. Kinesisk produceret

Gaffeltruck med det bedste fra hele verden. Kvalitetsprodukt fra Kina med Mitsubishi motor fra Japan. Effektiv og kompakt med god komfort og ergonomi.

Se en demonstration af gaffeltrucken i videoen, hvor den løfter to tons granit.

Funktioner

Smart LCD skærm

LCD skærmen viser, hvad operationsstatussener, og de mest almindelige kontrolfunktioners indstillinger.

Effektiv motor

Hvis det ønsker, vil styringssensoren tænde for hydraulikmotoren, hvis behovet er der. Dette medfølger, at den bruger energien i batteriet mere effektivt.

Praktisk

Specielle konstruerede komponenter/slanger og ledningslayout gør det nemt og praktisk at vedligeholde og reparere gaffeltrucken.

Batteri udskiftning

Åbningen til batteriet er let til gengænglig under sædet, hvilket gør det muligt at skifte batteriet til gaffeltrucken hurtigt.

Specifikationer

Kapacitet3500 kg.
DriftstypeDiesel
Løftehøjde4500 mm.
Byggehøjde2,20 m.
Gaffellængde1200 mm.
FabrikantEp Equipment
MotorMitsubishi S4S Motor
MasttypeTriplex-Mast med fuld friløft
UdstødningsklasseEURO IIIA Emission
AggregatSideskift
Brændstoftank75 liter

Book en prøvetur

Diesel gaffeltruck til salg hos Sumborg.dk. Skal du have en ny eller brugte gaffeltruck? Vi har et stort udvalg af diesel gaffeltrucks til lave priser. Prisen på vores gaffeltrucks afhænger af gaffeltruckens udstyr. Hvis du f.eks. vil have en gaffeltruck uden kabine, er gaffeltrucken billigere, end en gaffeltruck med kabine. Vores gaffeltrucks til salg kører på diesel og har en Mitsubishi motor. I vores diesel gaffeltrucks er stærke og kan bære meget – de er multifunktionelle og kan derfor klare de fleste opgaver, som en gaffeltruck skal kunne.

Drag fordel af en ny generation af billige og kraftfulde gaffeltrucks, der kan klare de fleste behov. Hvis du er usikker på, om denne gaffeltruck er den rigtige for dig, er du velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig med alle dine spørgsmål.

Kontakt os for at høre mere, eller hvis du er interesseret i at købe.

Comments are closed.