GUIDE: Tre tips til at tjene flere penge på Black Friday med varepartier

Black Friday kommer tættere på, og webshops i Danmark skal blive klar til at tilbyde vilde tilbud og store rabatter. Det kan dog være svært for de fleste webshops at sælge deres produkter så billigt. Netop på grund af dette er varepartier blevet rigtig populære, når det gælder om at sælge sine varer ekstra billigt til Black Friday. Få tre tips til, hvordan du kan tjene flere penge på Black Friday ved at bruge varepartier.

1. Køb varepartierne i store mængder

Varepartier er ofte billigere, jo større mængder du køber. Det samme er gældende hos Sumborg.dk. Derfor kan vi kun anbefale, at du køber dine varepartier i så store mængder, som du kan håndtere og som passer til din webshop.

2. Køb varepartierne hos en troværdig forhandler

Der findes mange forhandlere af varepartier derude, inklusiv os selv. Et vareparti sælges ofte som beset, og der vil derfor ikke være nogen garanti eller reklamationsret. Vi opfordrer derfor til, at du ser varepartierne, før du køber dem. Hvis det ikke er muligt, skal du sørge for at købe varepartierne hos en troværdig forhandler. Hvis du køber dine varepartier hos en troværdig forhandler, er du derfor også mere sikker på at få kvalitet – og kvalitet sælger jo altid bedre i din webshop. Der findes også diverse facebookgrupper, som sælger mindre varepartier.

3. Køb mærkevarer og kendte brands

Hvis du skal sælge et produkt hurtigt, så køb mærkevarer og kendte brands. Så behøver du ikke først at markedsføre et nyt produkt for kunden, da de allerede kender produktet. Hermed skal du blot give dem en så god pris, at de ikke kan lade være med at købe produktet.

Læs også vores artikel om, hvordan din webshop bliver klar til Black Friday.

Comments are closed.