4 tips til din webshops julesalg

Julen kan være en fest for dig, der driver en webshop. Det er den travleste tid på året, og kunderne køber alle deres julegaver. Derfor er det vigtigt, at din webshop er klar til julesalget, og at din webshop kan klare den store konkurrence for at sælge de billigste og bedste produkter. Heldigvis kan du gøre din webshop klar til julesalget hurtigt og nemt.

Forlæng fortrydelsesretten

Det er blevet en kutyme at forlænge den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret til midt i januar. På denne måde tilbyder du dine kunder en ekstra service og sikkerhed, hvis de vælger at købe deres julegaver hos præcis dig.

 

Juletilbud og rabatter

Tilbud, rabatter og store besparelser lokker kunderne til, når du skal kæmpe om at få kunderne til at købe deres julegaver hos dig. Du skal derfor først og fremmest have styr på prismarkedsføring, så du sikrer dig, at du gør alt lovligt. En velkendt måde at sørge for lave priser for julekunderne er at købe partivarer op til jul af de varer, som du ved, at dine kunder vil være interesseret i. Vi har hos MerchantSumborg et stort udvalg af partivarer i mange forskellige kategorier.

 

Markedsføring af dine juletilbud

Når du har indkøbt dine billige julevarer og har sat en god pris, som lokker dine kunder til, skal du markedsføre dine produkter til dine kunder. Sørg for at markedsføre de steder, hvor dine kunder er. Dette kan fx være på Facebook og Google. Du kender dog dine kunder bedst og deres købsrejse, så brug den information og data til at målrette din markedsføring efter dem.

 

Fortæl om fordelene om dine produkter

Konkurrencen er hård i julen. Du har måske hørt om Value Proposition før. Det handler om at fortælle om værdien af din varer. Du skal her overbevise kunden om, hvilke værdier dine varer har, og hvorfor de skal købe netop din vare fremfor andre konkurrenters mærker eller webshops. En af dine værdier kan være, at dine priser er lavere end dine konkurrenters. Denne værdi og fordel er især nem at tilbyde, hvis du køber dine varer billigere end dine konkurrenter.

Se vores store udvalg af billige varepartier til dit julesalg.

Comments are closed.